Service:
Her hos Automatgear har vi den erfaringen og kunnskapen som skal til for å reparere flere ulike typer automatgirkasser. Dette gjør da at vi finner den beste løsningen til den beste prisen for deg.
 
 
Vedlikehold:
På lik linje med andre systemer på din bil, trenger også girkassen din regelmessig vedlikehold. Som en del av vedlikeholds programmet på din automatgirkasse, tilbyr vi oljeskift, filter bytte, clutch reparasjoner, og flushing. Flushing innebærer at vi kjører ny olje gjennom systemet og driver den gamle oljen ut. Her er det også viktig å rengjøre bunnpanne, magneter, skifte bunnpannepakning og oljefilter, da om dette lar seg gjøre på din type girkasse.

 

Reparasjoner:
Girkassen er designet for å flytte kreftene fra bilens motor til hjula på bilen. Utsetter du din girkasse for mange kjørte km uten noe form for vedlikehold, kommer du garantert til å få problemer av en eller annen form.
Siden vi her hos Automatgear har lang erfaring med automatgirkasser, tar det oss ikke lang tid å konstatere feilen på din girkasse. Dette utfører vi gratis, om dette fører til mer salg for oss. Er du usikker på om din automatgirkasse er som den skal, her er noen signaler på at ting ikke er i orden:
 
1. Vibrasjoner, skrike eller skrapelyder ved girskifte.
2. Det lukter brent ved kjøring.
3. Hopper ut av gir.
4. Ubehagelig girskifte.
5. Henger på gir/turtallet økes under girskifte.
 
Vi gjør alt fra ombygging til overhaling og bytte av hele girkasser. En typisk overhaling kan være bytte av pakninger, tetninger, clutsher og andre komponenter som ikke er innenfor sine spesifikasjoner, samt ny converter på gir som har dette

 

Oppgradering:
De feste automatgirkasser har så kaldte barnesykdommer, disse bygger vi da om og oppgraderer, slik at disse feilene ikke skal oppstå igjen å være klar for å takler de tøffeste jobbene.
 

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle